Selskabsmenuer
Gevaldig sørger gerne for maden til jeres næste komsammen, hvad enten det er familien, vennerne eller kollegaerne.
Nyd aftenen og lad Gevaldig klare maden.
Hovedretsbuffet
- 2 slags kvalitetskød af Sashi kødkvæg og dansk gris eller kylling
- Ovnbagte Vildmose kartofler vendt i smør og urter
- Glaserede rødder, appelsin, estragon og hakkede mandler
- 2 kreative salater efter sæson
- Kraftig skysauce
Pris fra 395,-
Tilkøb af valgfri forret og dessert
Pris i alt fra 745,-
Min. 20 kuverter
Brunch buffet
- Leverpostej m. ristede østershatte og bacon
- Røræg lækre brunchpølser
- Charcuteri af gode italienske pølser og Unika gammelknas
- Rørt varmrøget laks med mayo, citrus, urter og spirer
- øko yoghurt med granola og bærcoulis
- Pandekager med bærcoulis
- Frugtsalat med råcreme og hakket Callebaut chokolade
- Hjemmesylt & knækbrød
- Grovboller med havregryn Ø
- Rugbrød
- Pisket smør
Pr. Person 345,-
- Min. 20 kuverter (Vi afsætter 4 timer til dette arrangement)
Frokostbuffet
Det kolde:
- Varmrøget lakserillette fra egen rygeovn på ristet brød m/sprøde urter, salater og sylt
- Smilende æg m/rørt blomme af citron-mayo, urter og håndpillede rejer
- 1 slags hjemmelavet pålæg, evt. rullepølse m/sky, løg og sylt
- Unika Gammelknas m/passende tilbehør
- Frisk persillesalat på grov bulgur, rødløg, agurk, tømat, rød peber vendt i citrusdressing
Det lune:
- Lækker supper efter sæson m/knas og frisk snittet grønt
- Lun leverpostej med ristede svampe og bacon
- Lune pandestegte frikadeller m/rødkål
- Sprød marineret kylling vendt i panko med aioli
- Grøntsagstærte m/fyld efter sæson
- Pankopaneret rødspætte m/remoulade og citron
Tilbehør:
- Dansk smør
- Gilleleje rugbrød
- Hjemmebagt grovbrød
Pr. person 345,-
Rund middagen af med en af vores hjemmelavede desserter
samt friskbrygget kaffe og te
Vælg mellem:
- Lagkage m/flødeskum og hakket Callebaut chokolade
- Jordbærkage m/makroner, let pisket flødeskum og hakket Callebaut chokolade
- Svampet drømmekage m/dobbeltfyld
Pr. person kr. 79,-
Min. 20 kuverter
3 retters middag
Vi kommer her med et bud på en lækker 3 retters middag,
der altid vil falde i folks smag.
Forret:
- Vol-au-vent med cremet høns i asparges, persille og tomat
Hovedret:
- Langtidsstegt Sashi oksefilet eller kalvefilet
- Øl braiseret gris
- Sprød panko kylling -BBQ-marineret kylling vendt i pankorasp
- Skysauce
- Ovnstegte Vildmose kartofler, vendt med smør og persille
- Glaserede rødder appelsin, estragon og hakkede mandler
- Marineret spidskålsalat med syltede rødløg
- Persillesalat på grov bulgur, frisk grønt og limedressing
Dessert:
- Chokolademousse med rom, coulis og knas
- Hertil fri kaffe/the
Pris pr. kuvert 745,-
- Min. 20 kuverter
Vi afsætter 6 timer til dette arrangement
Der kan afregnes drikkevarer til slut eller tilkøbes ad’ libitum (6 timer pris 295,-)
- Bemærk lokalet er til rådighed i 4 timer uden køb af dessert
- Timer koster pr. time 450,- pr. personale